Skolen for Healing

Clairvoyance og afdødekontakt

Jeg tilbyder Clairvoyant rådgivning over telefon - eller som konsultation hos mig her i Glostrup.

Og jeg tilbyder afdødekontakt med efterfølgende samtale over telefon - eller som konsultation hos mig her i Glostrup.

Min tilgang til afdødekontakt er, at den fungerer som en "telefonsamtale" med en afdød, der har kærlige budskaber til dig.

Gennem uddannelsen på Mediumskolan i Göteborg har jeg forpligtet mig til en international gældende etik omkring clairvoyance/mediumskab.

Her er nogle konkrete eksempler på, hvad clairvoyance eller afdødekontakt kan hjælpe dig med:

Tvivl om retning i livet * Jobsituation * Parforhold/kærlighed * Temaer med forældre, øvrig familie og venner * Manglende selvværd * Manglende glæde i livet * Den psykiske og spirituelle årsag til fysiske lidelser * Den spirituelle årsag til psykiske lidelser * Temaer om afdøde elskede eller om dine egne tidligere liv * Og alting andet ...

 

Det, som din sjæl dybest ønsker ...

Clairvoyance kan hjælpe dig med at finde de styrker, de svar og redskaber, som din sjæl dybest set ønsker, du skal få øje på, og som din sjæl ønsker, at du skal bruge og vide.

Du har uanede styrker og talenter og redskaber til at klare livet her på Jorden. Ellers ville du ikke være her, men mange oplevelser, misforståelser og ikke mindst den manglende tro på og kærlighed til sig selv gør, at man står uden redskaber, uden svar - og i værste fald lukker ned og føler os retningsløse, handlingslammede og uelskede.

Clairvoyance kan hjælpe os med at finde det liv, der dybest er i sjælen, og som bare venter på at oplyse os indefra. Med det uendelige lys, som vi er skabt til at være.

PRAKTISK INFO: En clairvoyance/afdødekontakt varer ca. 45 minutter. I alt varer konsultationen ca. 60  minutter. Inden konsultationen snakker vi sammen på telefon eller mail, og jeg får konkrete oplysninger om dig: fulde navn, adresse og måske en enkelt ting eller to, hvis det er meget vigtigt for dig at fortælle netop det, men som udgangspunkt skal jeg ikke vide andet om dig end navn og adresse. 

PRIS: En clairvoyance/afdødekontakt koster 400 kr., og du kan få opfølgende konsultationer (udelukkende "tillægsspørgsmål") i konsultationer på 30 minutter til halv pris, dvs. 200 kr.

RABAT hele august + september, 2019: 300 kr. for clairvoyance/afdødekontakt. Opfølgning: 150 kr.

Skolen for healing v. David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70. Send besked gennem kontaktformularen
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk