Skolen for Healing

 

Clairvoyance og afdødekontakt

Jeg tilbyder Clairvoyant rådgivning over telefon (fjern-clairvoyance). Jeg laver en clairvoyant læsning på dig i ca. 30 minutter, og bagefter taler vi i telefon sammen i ca. 30 minutter. Måske har du spørgsmål inden clairvoyancen, måske dukker spørgsmålene op under telefonsamtalen. Desuden aftaler vi en opfølgning på ca. 15 minutter, og den indgår i prisen.

Og jeg tilbyder afdødekontakt med efterfølgende samtale, også over telefon. Desuden aftaler vi en opfølgning på ca. 15 minutter, og den indgår i prisen.

Min tilgang til afdødekontakt er, at den fungerer som en almindelig samtale med en afdød, der har kærlige budskaber til dig - eller som har svar på nogle af de ting, de aldrig fik spurgt om.

Gennem uddannelsen på Mediumskolan i Göteborg har jeg forpligtet mig til en international gældende etik omkring clairvoyance/mediumskab.

Her er nogle konkrete eksempler på, hvad clairvoyance eller afdødekontakt kan hjælpe dig med:

Tvivl om retning i livet * Jobsituation * Parforhold/kærlighed * Temaer med forældre, øvrig familie og venner * Manglende selvværd * Manglende glæde i livet * Den psykiske og spirituelle årsag til fysiske lidelser * Den spirituelle årsag til psykiske lidelser * Temaer om afdøde elskede eller om dine egne tidligere liv * Og alting andet ...

 

Det, som din sjæl dybest ønsker ...

Clairvoyance kan hjælpe dig med at finde de styrker, de svar og redskaber, som din sjæl dybest set ønsker, du skal få øje på, og som din sjæl ønsker, at du skal bruge og vide.

Du har uanede styrker og talenter og redskaber til at klare livet her på Jorden. Ellers ville du ikke være her, men mange oplevelser, misforståelser og ikke mindst den manglende tro på og kærlighed til sig selv gør, at man står uden redskaber, uden svar - og i værste fald lukker ned og føler os retningsløse, handlingslammede og uelskede.

Clairvoyance kan hjælpe os med at finde det liv, der dybest er i sjælen, og som bare venter på at oplyse os indefra. Med det uendelige lys, som vi er skabt til at være.

 

Jeg tilbyder fjern-clairvoyance:

Clairvoyancen foregår sådan, at vi skriver/ringer sammen for at aftale et tidspunkt, og jeg får dit fulde navn og adresse og også gerne et billede af dig.

Herefter laver jeg en clairvoyant læsning i ca. 30 minutter, og vi taler efterfølgende sammen i telefon ca. 30 minutter. Du har mulighed for at stille spørgsmål før clairvoyancen, mens vi atler i telefon - og i den senere opfølgning på ca. 15 minutter. Denne opfølgning indgår i prisen.

PRIS: En fjern-clairvoyance koster 350 kr., inkl. 15 minutters senere opfølgning.

 

Skolen for healing v. David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70. Send besked gennem kontaktformularen
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk