Krystaller, krystal healing, uddannelse krystal healing, kursus krystal healing, chakra, chakraer, chakra healing, energi healing, krystalhealing, healing med krystaller

Skolen for Healing

 

Hvad kan du bruge kurset til?

Når du er færdig med kurset, kan du bruge krystal-healing enten som en selvstændig behandling, som du tilbyder. Eller du kan kombinere krystal-healing med en anden form for energi-behandling som f.eks. Reiki.

Kursusstart og pris

Kurset er nyt i 2020: Kontakt mig for at høre, hvornår kursusmaterielet er skrevet færdigt, og du kan begynde.

Introduktionsprisen på 1400 kr. Normalprisen vil blive 2000 kr.

  

 

Krystal-healing

 

Hvad lærer du?

Med dette kursus kan du lære at heale med krystaller, og du behøver ikke at have erfaring med healing forinden. Men du kan også bruge kurset til at lære krystal-healing for at kombinere den med f.eks. Reiki .

Sammen med en grundig viden om krystaller og deres healende egenskaber på det fysiske, psykiske og spirituelle område lærer du også at blive fortrolig med læren om chakraer, så kurset er også et kursus i chakra-healing.

Du lærer om, hvordan krystaller bliver skabt, om hvorfor de er så kraftfulde healere. Du lærer om, hvordan man inddeler krystaller efter deres indre opbygning - og efter deres ydre form.

Du lærer at rense og programmere krystaller. Du lærer at lave krystaleliksir/krystalvand, og du lærer at blive sikker i brugen af et pendul til at teste krystaller.

Du lærer også lidt om kroppens opbygning og funktioner, og du får en introduktion til traditionel, kinesisk medicin og læren om meridianer og akupunktur-/akupressur-punkter. Dem kan man nemlig også heale med krystaller.

Foruden krystal-healing for mennesker, lærer du hvordan du også hjælper dyr og planter.

Hvordan foregår kurset?

Kurset består af 7 moduler, som du kan følge helt i dit eget tempo. Du har adgang til vejledning fra mig og til diplomering i et år, fra du har tilmeldt dig. Hvert modul indeholder teoretiske og praktiske opgaver. Du skal sende dine besvarelser til mig, hvis du vil have diplom for kurset. I løbet af kurset taler vi i telefon sammen mindst to gange af 30 minutters varighed. Den vejledning er også obligatorisk, hvis du vil have diplom for gennemført kursus.

Men du er selvfølgelig velkommen til at tage kurset uden at lave opgaver og blive diplomeret.

 

 

 

Skolen for healing v. David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70. Send besked gennem kontaktformularen
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk