Skolen for Healing

Billedet: Her øver jeg på et Reiki-kursus med en kommende Reiki-healer

Siden 2014 har jeg haft næsten 200 Reiki-elever. Jeg glæder mig til også at initiere dig og lære dig Reiki. Fra efteråret 2019  underviser jeg løbende i Dyrehealing og Reiki for Dyr hos Kit Benlolo på Dyreclairvoyanceskolen. Jeg har tidligere undervist hos Katrine Birk i grundlæggende 5-fase/5-element-lære i traditionel Kinesisk Medicin.

DAVID LÆBY HENNINGSEN, f. august, 1969

Har udgivet bogen Følelsernes healing på forlaget Turbine. I juni, 2019 har jeg, også hos Turbine, udgivet Hundens helse - akupressur, energihealing og kosttilskud. Begge bøger er i Gyldendals bogklub Psyke & Sjæl

Uddannelser, bl.a.:

Klassisk Reikiuddannelse: Reiki I og II/Shoden og Okuden, Hanne Fritzbøger * Reiki III/Master/Shinpiden, Sonja Lindlöf  *

Reiki Master Teacher, Garry og Adele Malone (denne udd. er omfattende og netbaseret)Kinesiologi (grundudd.), Københavns Kinesiologiskole v. Søren Lund * Akupressør, uddannelsen godkendt af IICT (International Institute for Complementary Therapy), Institute of Alternative Medicine. * Krystal-healer (mennesker), Spirit Walker Crystal v. Gaynor Mentiply. Godkendt af  IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) * Zoneterapi, Grunduddannelse. Centre of Excellence (godkendt af The Complementary Medical Association) og igangværende fodzoneterapiudd. hos Lone Sørensen * Clairvoyance/telepati/mediumskab: Delvist udd. hos Kit Benlolo/Dyreclairvoyanceskolen og delvist på Mediumskolan i Göteborg * Og: Masterclass (web-baseret) hos Betina Salkvist og kurser hos bl.a. Gordon Smith, Lianne Douglas, Martin Litt-Wilson og Ian Doherty. * Krystal-healer (dyr), Reiki Serenity * Krystal-healer (dyr), Centre of Excellence, godkendt af CMA (Complimentary Medical Association) * Synergetic Kinesiology. Kinesiologiuddannelse v. Stephanie Relfe * Akupunktur, teorikursus, 80 timer. Bestået med "højere udmærkelse," Oplex Careers * Akupressur, kort basiskursus v. Katrine Birk * Qigong Healing af dyr, Spring Forest Qigong + mange udd. til dyr, bl.a. Kraniosakralterapeut til hund, udd. hos Helle Hoffmann.

 

 

Beskrivelse af min bog Følelsernes healing i bogklubben Psyke & Sjæl:

Alle følelser har en funktion og dukker op af en årsag. Men ofte holder vi unødigt fast i følelserne, og så opstår der en ophobning eller stilstand af energi, som kan stjæle både humør og livskraft eller gøre os decideret syge. Derfor er det vigtigt, at vi lærer at give slip på følelserne, når de ikke længere tjener deres formål. 


Følelsernes healing er en bog, der kan hjælpe dig med at frigøre de belastninger og den stress, der er forbundet med de følelser, som ikke længere gavner dig. Teknikkerne er enkle og gør brug af bl.a. akupressur, chakrahealing og EFT (Emotional Freedom Technique), men de er ikke desto mindre uhyre effektive. 

Du kan bruge dem både på dig selv og andre, og de giver adgang til steder i både sindet og kroppen, som den almindelige bevidsthed ikke når. Det betyder, at den følelsesmæssige healing kan finde sted på et meget dybt plan. 

Bogens forfatter, David Læby, der har mange års erfaring med healing og alternativ behandling, gennemgår desuden også andre redskaber, der kan understøtte den healende proces og genoprette balancen. Det handler bl.a. om mad, farver, æteriske olier, krystaller og aktiviteter i din dagligdag.

Følelsernes healing er bygget op omkring de syv grundlæggende følelser af ubalance: frygt, chok, vrede, sorg, bekymring, angst og nervøsitet, som gennemgås hver for sig og med det tilhørende chakra. Denne opbygning gør bogen meget overskuelig og let at bruge, uanset hvilke følelsesmæssige udfordringer, belastende tankemønstre og handlinger, du eller dine klienter har. Og ved at arbejde med de forskellige teknikker vil du opleve, at der bliver løsnet op i krop, sind og sjæl, så livsenergien kan begynde at flyde frit igen.

 

Skolen for healing v. David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70. Send besked gennem kontaktformularen
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk