Skolen for Healing

Billedet tv. Healing på et Reiki-kursus

Jeg healer med Reiki og akupressur

Jeg tilbyder Reiki-healing, som jeg kombinerer med akupressur. Det vil sige, at jeg healer ved at lægge min hænder forskellige steder direkte på dig - eller ved at holde hænderne et lille stykke over din krop. Det afhænger af, hvor på kroppen, jeg skal heale. I kombination med det fokuserer jeg energi med fingerspidserne eller trykker let på udvalgte akupressur-punkter, som er det samme som de akupunkturpunkter; jeg bruger bare ikke nåle. Akupressuren er helt ligeså effektiv som akupunktur. Hvis det er nødvendigt, vejleder jeg dig også i at behandle dig selv med akupressur derhjemme.

Jeg tilbyder også fjernhealing med Reiki. Kontakt mig for at høre nærmere. Prisen er 250 kr. for en fjernhealing. 

 

Hvordan virker det - og hvordan hjælper det?

Reiki og akupressur hjælper først og fremmeste ved at få kroppen til at slappe af og komme i en tilstand, hvor den kan heale sig selv. Der er foretaget flere videnskabelige forsøg, som viser, at der er en markant ændret og forstærket energi-udstråling fra healerens hånd under en behandling. Alt levende fungerer gennem en energi, som i mange healingstraditioner kaldes livsenergien; både healingstraditioner og den moderne videnskab har bevist, at alting i universet ikke er andet end energi. Vi ved dog langt fra, hvad denne energi består af. Ikke desto mindre er den meget virkelig. Der opstår lidelser, når denne energi kommer i ubalance, oftest betyder det, at at energien er blivet hæmmet og låst fast. Den stagnerer og står stille som vand i et lille vandhul. Healing og akupressur hjælper ved at løsne op for energiens frie passage gennem kroppen, sindet og ånden. Derfor er healing altid lindrende, styrkende og understøttende, når kroppen og sindet skal hjælpes til at helbrede sig selv. Om det så er for muskelsmerter, allergi, fordøjelsesproblemer eller hormonelle problemer, tristhed, manglende energi ... eller noget helt andet.

 

Her er et af de mest beroligende akupressur-punkter. Det er på Hjertets energibane (meridian). Det er let at hjælpe sig selv med akupressur, og jeg vejleder dig i, hvordan du hjælper dig selv derhjemme, så du hurtigere kommer dig.

 

 

Bestil tid gennem kontaktformularen eller ring. 

Jeg har klinik i Glostrup ved København. Tlf.: 50 42 59 70.

 

En healing tager ca. 60 minutter og koster 550 kr. Der mulighed for en rabatordning, hvis du betaler for flere healinger på en gang.

Jeg er uddannet Reiki-healer, kinesiolog og akupressør, ligesom jeg har certifikat i anatomi og fysiologi.

 

Jeg har konsultation hver fredag fra kl. 8 til kl. 18.30 (sidste behandling påbegyndes kl. 17). Og jeg foretager fjernhealing efter aftale på alle ugens dage. 

En aftale skal aflyses senest dagen før inden kl. 17. Ellers er der gebyr på 250 kr./Fjernhealing: gebyr på 75 kr.

Skolen for healing v. David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70. Send besked gennem kontaktformularen
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk