Skolen for Healing

Billedet th. Healing på et Reiki-kursus, og altså IKKE en situation med en klient.

 

Clairvoyant healing

Formålet med Clairvoyant Healing er at finde den psykiske og spirituelle årsag til fysiske lidelser, og den spirituelle årsag til psykiske lidelser 

Clairvoyant Healing kan bl.a. skabe balance i din krop ved symptomer som:

Allergi, fordøjelsesbevær, svagt imunsystem, stress, hormonelle forstyrrelser, smerter forskellige steder i kroppen, og meget andet.

Clairvoyant healing kan bl.a. hjælpe din psyke og din sjæl ved:

Tvivl om retning i livet, jobsituation, parforhold/kærlighed, temaer med forældre, øvrig familie og venner, manglende selvværd, manglende glæde i livet, og meget andet. 

Clairvoyant healing handler om at hjælpe dig med at finde frem til det, din sjæl dybest ønsker.

 

Hvordan virker det - og hvordan hjælper det?

Clairvoyant Healing hjælper først og fremmeste ved at få din krop til at slappe af og komme i en tilstand, hvor den kan heale sig selv. Mens du er i den tilstand, og jeg healer dig med hænderne - enten direkte på din krop eller lidt over din krop - kan jeg få adgang til meddelelser fra den sjæl om, hvad den dybest set ønsker, at du skal få øje på. Og hvordan du skal bruge denne viden i dit liv. Hvor er dine styrker? Hvor er dine svagheder? Hvordan og hvorfor holder du sig selv tilbage fra at gøre det, som vil være det bedste for dig?  Og hvad er dine redskaber til at leve det live, som giver dig glæde og overskud?

Der er foretaget flere videnskabelige forsøg, som viser, at der er en markant ændret og forstærket udstråling af energi fra healerens hånd under en behandling. Alt levende fungerer gennem en energi, som i mange healingstraditioner kaldes livsenergien; både healingstraditioner og den moderne videnskab har bevist, at alting i universet ikke er andet end energi. Vi ved dog langt fra, hvad denne energi består af. Ikke desto mindre er den meget virkelig. Der opstår lidelser, når denne energi kommer i ubalance, oftest betyder det, at at energien er blivet hæmmet og låst fast. Den stagnerer og står stille som vand i et lille vandhul. Clairvoyant Healing hjælper ved at løsne op for energiens frie passage gennem kroppen, sindet og ånden. Derfor er healing altid lindrende, styrkende og understøttende, når kroppen og sindet skal hjælpes til at helbrede sig selv. 

 

Bestil tid gennem kontaktformularen eller ring. 

Jeg har klinik i Glostrup ved København. Tlf.: 50 42 59 70.

En healing tager ca. 60 minutter og koster 550 kr. Der mulighed for en rabatordning, hvis du betaler for flere healinger på en gang.

En fjernhealing består af en healing på ca. 30 minutter og en efterfølgende samtale. Prisen er 350 kr.

Jeg er uddannet på Mediumskolan i Göteborg og på Dyreclairvoyanceskolen hos Kit Benlolo (mennesker og dyr): Jeg er bl.a. også uddannet Reikihealer/Reikimester hos Sonja Lindlöf i Göteborg, og jeg er uddannet kinesiolog og har certifikatkursus i anatomi og fysiologi.

Jeg har konsultation hver fredag fra kl. 8 til kl. 18.30 (sidste behandling påbegyndes kl. 17). Og jeg foretager fjernhealing efter aftale på alle ugens dage. 

En aftale skal aflyses senest dagen før inden kl. 18. Ellers er der gebyr på 250 kr./Fjernhealing: gebyr på 75 kr.

Skolen for healing v. David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70. Send besked gennem kontaktformularen
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk