Kursus i Reikihealing, individuelt kursus i Reikihealing, Kursus i Reiki, Billigt kursus i reikihealing, Billigt kursus i Reiki, Billigt Reikikursus, Billigt Reiki kursus, Billigt kursus i Reiki healing, lær at heale, hvad er Reiki, kursus i healing

Skolen for Healing

 

Reiki-healeruddannelse

Jeg tilbyder uddannelsen som fjernkursus og som næruddannelse (hos mig i Glostrup). Reiki som både næruddannelse og fjernuddannelse er i Sverige officielt godkendt som behandling af raske mennesker. Der er altså en fuldstændig forståelse af og accept af, at energi kan rejse på tværs af tid og rum.

Fjernkursus: Jeg er ved fjernuddannelse til rådighed til at svare på spørgsmål ligeså længe du har brug for det, og du får hjemmearbejde undervejs i forløbet, så du føler dig klar til bruge din healing til dig selv og til andre, når kurset er færdigt. Du bliver Reiki I/Shoden- og Reiki II/Okuden-healer, hvis du tager begge kurser, og du vil kunne have både menneske-og dyreklienter herefter. I manualen til Reiki II er et tillæg med et frivilligt kursus i basis-anatomi og fysiologi for Reiki-healere. Hvis du læser materialet og besvarer opgaverne, får du et certifikat på, at du har gennemført dette kursus.

Hvordan foregår kurset? Fjernkurset foregår sådan, at du får en Reikimanual (en til hver Reiki-grad). I manualen kan du læse om, hvad energi er, hvad energihealing og Reiki er. Du lærer også om Reikis historie - og ikke mindst om de forskellige teknikker til at heale med Reiki. Der er også forskellige øvelser, såsom åndedrætsøvelser. Manualen indeholder også en grundig chakralære på mange niveauer, men det er ikke noget, som du absolut skal kunne for at blive Reikihealer. Læsningen af den manual er selvstudie helt i dit eget tempo, og du kan altid kontakte mig, hvis du har spørgsmål. 

Jeg vil undervejs bede dig om at lave en mindre beskrivelse af en selvhealing og af en klienthealing. Dette er for at få et indblik i, hvordan du arbejder som healer. Beskrivelsen kan være udgangspunkt for en vejledning, men jeg har ikke bestemte krav til, hvordan du skal udføre dine healinger.

Når du har læst manualen, aftaler vi et tidspunkt, hvor jeg initierer dig - helt som hvis du var til stede lige foran mig. Initieringen, som er at bringe dig i samklang med Reiki, tager ca. en halv time. Herefter får du dit Reikicertifikat, og herfra begynder du også at øve og træne. At blive og være Reikihealer er en proces gennem hele livet. Sådan er det også, når du tager et Reikikursus, hvor du er til stede. Det varer en weekend, og bagefter begynder al det, du skal lære at mærke og erfare om energi og Reiki. I Sverige er Reiki som fjernkursus og som nærkursus helt sidestillet i forhold til at være anerkendt  som "friskvård" - altså "pleje/behandling" af raske mennesker. I Danmark er der ingen sådanne ordninger overhovedet for Reikihealing, men Reiki er anvendt og anerkendt i hele verden. Der er mange, mange mennesker, som har valgt at blive Reikihealer, og det øger kun Reikis frekvens og gør os allesammen stærkere som kilder for Reiki. Reiki sætter altid skub i den spirituelle udvikling, som faktisk man allerede er i gang med, når man tilmelder sig et Reikikursus.

Pris for Reiki I er 650 kr.(fjernkursus). Pris for Reiki II er 650 kr.(fjernkursus). Pris for begge kurser i én betaling: 1050 kr. Har du spørgsmål om Reiki-uddannelserne, er du meget velkommen til at skrive til mig. Når du er i gang med Reiki som fjern- eller nærkursus, er der også mulighed for telefonisk vejledning. Certifikat efter gennemført kursus bliver sendt på mail til digHvis du vil have et lamineret certifikat tilsendt, hvor jeg personligt har skrevet dit navn og min underskrift, koster det 50 kr. + porto med PostNord dag-til-dag-levering (som af og til kan tage op til 2-3 dage!).

 

 

Usui Reiki

 

Hvad er Reiki 

Reiki-healing bygger på brugen af symboler og håndspålæggelse; enten direkte eller ved fjernhealing. Symbolernes hjælper med at koncentrere og fokusere den healende energi, men har ingen kraft i sig selv. Der er mange uenigheder om Reikis præcise oprindelse, men det synes klart, at det var japaneren Mikao Usui Sensei (Sensei er respektfuld tiltale), der gennem søgen i buddhistiske skrifter, meditation og afsondrethed nåede Oplysningen om Reiki.

Det som Reiki-mesteren gennem initieringer gør, er at lægge symboler ind i dit energilegeme/din aura. Symbolerne virker sammen med din intention som kraftcentre, der hjælper til med at koncentrere og fokusere den healende energi, som du bliver kilde for. En energi, som alt i universet er forbundet ved, og som du derfor allerede har i dig. Initieringen virker som en stemmegaffel, der bringer dig i enhed med Reiki, og efter en initiering sker et stort skifte i dit energisystem.

I Sverige giver Reiki-healing ret til registrering som terapi til raske mennesker. Og det uanset, om Reiki er taget som nær- eller fjernkursus.

Om Reiki-graderne

Ved Reiki I/Shoden bliver du allerede en kraftfuld healer, der kan formidle Reiki til dig selv og til klienter. Du bliver initieret med alle fire traditionelle Reiki-symboler og får ét af dem aktiveret i dine hænders chakra. Det er kraftsymbolet, som du kan bruge til at forstærke og fokusere Reiki og heale alt i den fysiske verden.

Ved Reiki II/Okuden bliver du igen initieret med alle Reikis symboler, og du får yderligere to af disse aktiveret i dine hænders chakra. Det er symbolet for det mentale/det psykiske og for balance mellem hjernens to halvdele og kroppens energipoler. Symbolet er meget effektivt ved alle ubalancer i sindet. Desuden styrker det hukommelsen. Det andet symbol forener dig med den Uendelige Hellige Kilde; du lærer at heale på tværs af tid og rum, sådan at ubalancer i både dit og klienters nuværende og tidligere liv kan forløses. Du lærer fjernhealing, og du lærer at rense rum og huse. 

BETALING OG VILKÅR: Du kan betale kursusafgiften ved at overføre penge via mobilepay eller til bankkonto (jeg sender dig bankoplysningerne). Kurset kan begynde, når du har indbetalt kursusafgiften. 

Skolen for healing v. David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70. Send besked gennem kontaktformularen
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk