Skolen for Healing

Billedet tv.: Jeg har undervist i Reiki i mange år. Her er det hjemme i min stue.

 

Reiki-healeruddannelse

Jeg tilbyder uddannelsen som fjernkursus (kursus hvor du studerer hjemme hos dig selv) og som næruddannelse (kursus her hos mig i Glostrup). Reiki som både næruddannelse og fjernuddannelse er i Sverige officielt godkendt som behandling af raske mennesker og således er behandlingerne fritaget for moms. Der er altså en fuldstændig forståelse af og accept af, at energi kan rejse på tværs af tid og rum.

Nærkursus: Næste Reiki I/Shoden-kursus hos mig i Glostrup er lørdag d. 14/9, 2019 fra kl. 10-16 (ingen ledige pladser). Pris 1200 kr. Du får en omfattende Reikimanual som læsestof forinden. Kurset bliver holdt sammen med Trina Franks, der bl.a. er Reiki-healer og kropsterapeut (se www.varmehænder.com). Efterfølgende får du mulighed for at tage et gratis anatomi-/fysiologikursus for Reiki-healere som fjernstudie* .

Fjernkursus: Jeg er ved fjernuddannelse til rådighed til at svare på spørgsmål ligeså længe du har brug for det, og du får hjemmearbejde undervejs i forløbet, så du føler dig klar til bruge din healing til dig selv og til andre, når kurset er færdigt. Du bliver Reiki I/Shoden- og Reiki II/Okuden-healer, hvis du tager begge kurser, og du vil kunne have både menneske-og dyreklienter herefter. Jeg tilbyder desuden et gratis og frivilligt kursus i grundlæggende anatomi og fysiologi for Reiki-healere*. Du får som ved Reiki også certikikat på dette kursus, som har mindre opgaver, der skal laves.

Samlede pris for fjernkurset med Reiki I og Reiki II er 750 kr. Pris, hvis kurserne købes enkeltvis er 450 kr. pr. kursus. * Gratis kursus i anatomi/fysiologi fra 1/10, 2019.

 

Usui Reiki

Hvad er Reiki - Lidt om Reikis historie

 

Reiki-healing bygger på brugen af symboler og håndspålæggelse; enten dirkete eller ved fjernhealing. Symbolernes hjælper med at koncentrere og fokusere den healende energi, men har ingen kraft i sig selv. Der er mange uenigheder om Reikis præcise oprindelse, men det synes klart, at det var japaneren Mikao Usui Sensei (Sensei er respektfuld tiltale), der gennem søgen i buddhistiske skrifter, meditation og afsondrethed nåede Oplysningen om Reiki. Fra Reiki i tiden lige før Anden Verdenskrig blev introduceret i Vesten, er historien noget broget; der er således delte meninger om, hvorvidt Reikis symboler er både hemmelige og hellige - eller udelukkende hellige; jeg hælder til, at symbolerne er hellige, men ikke hemmelige. Det som Reiki-mesteren gennem initieringer gør, er at lægge symboler ind i dit energilegeme/din aura. Symbolerne virker sammen med din intention som kraftcentre, der hælper til med at koncentrere og fokusere den healende energi, som du kanaliserer. En energi, som alt i universet er forbundet ved, og som du derfor allerede har i dig.

I Sverige giver Reiki-healing ret til registrering som terapi til raske mennesker. Og det uanset, om Reiki er taget som nær- eller fjernkursus.

 

Om Reiki-graderne

Ved Reiki I/Shoden bliver du allerede en kraftfuld healer, der kan formidle Reiki til dig selv og til klienter. Du bliver initieret med alle fire traditionelle Reiki-symboler og får ét af dem aktiveret i dine hænders chakra. Det er kraftsymbolet, som du kan bruge til at forstærke og fokusere Reiki og heale alt i den fysiske verden.

Ved Reiki II/Okuden bliver du igen initieret med alle Reikis symboler, og du får yderligere to af disse aktiveret i dine hænders chakra. Det er symbolet for det mentale/det psykiske og for balance mellem hjernens to halvdele og kroppens energipoler. Symbolet er meget effektivt ved alle ubalancer i sindet. Desuden styrker det hukommelsen. Det andet symbol forener dig med den Uendelige Hellige Kilde; du lærer at heale på tværs af tid og rum, sådan at ubalancer i både dit og klienters nuværende og tidligere liv kan forløses. Du lærer fjernhealing, og du lærer at rense rum og huse. 

 

BETALING OG VILKÅR: Du kan betale kursusafgiften ved at overføre penge til bankkonto eller via mobilepay. Kurset kan begynde, når du har indbetalt kursusafgiften. 

Skolen for healing v. David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70. Send besked gennem kontaktformularen
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk