Skolen for Healing

Jeg tilbyder et samlet Reikikursus i Reiki I og Reiki II som et individuelt forløb, hvor du bliver initieret og undervist som eneste Reiki-elev hos mig. Vi mødes et par gange af cirka 3 timers varighed, og imellem 1. og 2. gang har du en smule hjemmearbejde. Desuden er jeg til rådighed til at svare på spørgsmål ligeså længe du har brug for det, og det er med i din kursusafgift på 1200 kr. Du bliver Reiki I/Shoden- og Reiki II/Okuden-healer, når du er færdig med kurset, og du vil kunne have både menneske-og dyreklienter herefter. 

Jeg tilbyder også Reiki I og Reiki II som fjernkursus. Du får den samme manual og de samme øvelser som i det individuelle forløb, og du bliver initieret over afstand. Fjern-initiering virker - præcis som fjern-healing virker. Universet kender ikke til afstand i tid og rum. I Sverige er også Reiki gennem fjerninitiering godkendt som behandling af raske mennesker og således fritaget moms. Prisen for fjernkurset er 600 kr.

 

Usui Reiki

Hvad er Reiki - Lidt om Reikis historie.

 

Reiki-healing bygger på brugen af symboler og håndspålæggelse; enten dirkete eller ved fjernhealing. Symbolernes hjælper med at koncentrere og fokusere den healende energi, men har ingen kraft i sig selv. Der er mange uenigheder om Reikis præcise oprindelse, men det synes klart, at det var japaneren Mikao Usui Sensei (Sensei er respektfuld tiltale), der gennem søgen i buddhistiske skrifter, meditation og afsondrethed nåede Oplysningen om Reikis symboler og brugen af dem. Fra Reiki i tiden lige før Anden Verdenskrig blev introduceret i Vesten, er historien noget broget; der er således delte meninger om, hvorvidt symbolerne er både hemmelige og hellige - eller udelukkende hellige; jeg hælder til, at symbolerne er hellige, men ikke hemmelige. Det som Reiki-mesteren gennem initieringer gør, er at lægge symboler ind i dit energilegeme/din aura. Symbolerne virker som kraftcentre, der hælper til med at koncentrere og fokusere den healende energi, som du kanaliserer. En energi som hele tiden har tilhørt dig.

I Sverige giver Reiki ret til registrering som terapi til raske mennesker. 

 

Om Reiki-graderne

Ved Reiki I/Shoden bliver du allerede en kraftfuld healer, der kan formidle Reiki til dig selv og til klienter. Du bliver initieret med alle fire traditionelle Reiki-symboler og får ét af dem aktiveret i dine hænders chakra. Det er kraftsymbolet, som du kan bruge til at forstærke og fokusere Reiki og heale alt i den fysiske verden.

Ved Reiki II/Okuden bliver du igen initieret med alle Reikis symboler, og du får yderligere to af disse aktiveret i dine hænders chakra. Det er symbolet for det mentale/det psykiske og for balance mellem hjernens to halvdele og kroppens energipoler. Symbolet er meget effektivt ved alle ubalancer i sindet. Desuden styrker det hukommelsen. Det andet symbol forener dig med den Uendelige Hellige Kilde; du lærer at heale på tværs af tid og rum, sådan at ubalancer i både dit og klienters nuværende og tidligere liv kan forløses. Du lærer fjernhealing, og du lærer at rense rum og huse. 

 

BETALING OG VILKÅR: Du kan betale kursusafgiften ved at overføre penge til bankkonto eller via mobilepay. Kurset kan begynde, når du har indbetalt kursusafgiften. Ved afbud til aftale mindre end 12 timer inden, må du betale for ekstra timer for samme undervisning (3 timer = 600 kr.), da jeg ellers ikke kan planlægge min tid med arbejde, kursister og klienter. 

Skolen for healing v. David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70. Send besked gennem kontaktformularen
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk