Skolen for Healing

Billedet tv.: Jeg har undervist i Reiki i mange år. Her er det hjemme i min stue.

 

Er du interesseret i en Reiki-healeruddannelse?

Jeg tilbyder uddannelsen som fjernkursus. I Sverige er også Reiki, der er taget som fjernuddannelse, officielt godkendt som behandling af raske mennesker og således er behandlingerne fritaget for moms.

Jeg er til rådighed til at svare på spørgsmål ligeså længe du har brug for det, og du får hjemmearbejde undervejs i forløbet, så du føler dig klar til bruge din healing dig selv og andre, når kurset er færdigt. Du bliver Reiki I/Shoden- og Reiki II/Okuden-healer, og du vil kunne have både menneske-og dyreklienter herefter. 

Prisen for fjernkurset er 600 kr.

Lejlighedsvis vil du kunne tage kurser med tilstedeværelse hos mig i Glostrup. De kurser udbyder jeg i samarbejde med Trina Franks, Østerbro Kropsterapi. Kontakt mig for at høre nærmere. 

Næste Reiki I/Shoden-kursus hos mig i Glostrup er lørdag d. 17/8 fra kl. 10-16. Du får en omfattende Reikimanual som læsestof forinden. Pris 1200 kr. Kursus i Reiki II/Okuden hos mig i Glostrup er næste gang lørdag d. 14/9, 2019 fra kl. 10-16. Pris 1500 kr.

 

Usui Reiki

Hvad er Reiki - Lidt om Reikis historie

 

Reiki-healing bygger på brugen af symboler og håndspålæggelse; enten dirkete eller ved fjernhealing. Symbolernes hjælper med at koncentrere og fokusere den healende energi, men har ingen kraft i sig selv. Der er mange uenigheder om Reikis præcise oprindelse, men det synes klart, at det var japaneren Mikao Usui Sensei (Sensei er respektfuld tiltale), der gennem søgen i buddhistiske skrifter, meditation og afsondrethed nåede Oplysningen om Reikis symboler og brugen af dem. Fra Reiki i tiden lige før Anden Verdenskrig blev introduceret i Vesten, er historien noget broget; der er således delte meninger om, hvorvidt symbolerne er både hemmelige og hellige - eller udelukkende hellige; jeg hælder til, at symbolerne er hellige, men ikke hemmelige. Det som Reiki-mesteren gennem initieringer gør, er at lægge symboler ind i dit energilegeme/din aura. Symbolerne virker som kraftcentre, der hælper til med at koncentrere og fokusere den healende energi, som du kanaliserer. En energi som hele tiden har tilhørt dig.

I Sverige giver Reiki ret til registrering som terapi til raske mennesker. 

 

Om Reiki-graderne

Ved Reiki I/Shoden bliver du allerede en kraftfuld healer, der kan formidle Reiki til dig selv og til klienter. Du bliver initieret med alle fire traditionelle Reiki-symboler og får ét af dem aktiveret i dine hænders chakra. Det er kraftsymbolet, som du kan bruge til at forstærke og fokusere Reiki og heale alt i den fysiske verden.

Ved Reiki II/Okuden bliver du igen initieret med alle Reikis symboler, og du får yderligere to af disse aktiveret i dine hænders chakra. Det er symbolet for det mentale/det psykiske og for balance mellem hjernens to halvdele og kroppens energipoler. Symbolet er meget effektivt ved alle ubalancer i sindet. Desuden styrker det hukommelsen. Det andet symbol forener dig med den Uendelige Hellige Kilde; du lærer at heale på tværs af tid og rum, sådan at ubalancer i både dit og klienters nuværende og tidligere liv kan forløses. Du lærer fjernhealing, og du lærer at rense rum og huse. 

 

BETALING OG VILKÅR: Du kan betale kursusafgiften ved at overføre penge til bankkonto eller via mobilepay. Kurset kan begynde, når du har indbetalt kursusafgiften. 

Skolen for healing v. David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70. Send besked gennem kontaktformularen
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk