Kursus i Reikihealing, individuelt kursus i Reikihealing, Kursus i Reiki, Billigt kursus i reikihealing, Billigt kursus i Reiki, Billigt Reikikursus, Billigt Reiki kursus, Billigt kursus i Reiki healing, lær at heale, hvad er Reiki, kursus i healing

Skolen for Healing

Her underviser jeg på Dyreclairvoyanceskolen hos Kit Benlolo

Reiki-healeruddannelse

 

Jeg tilbyder uddannelsen som fjernkursus og som næruddannelse (her hos mig i Glostrup). Reiki som både næruddannelse og fjernuddannelse er i Sverige officielt godkendt som behandling af raske mennesker. Der er altså en fuldstændig forståelse af og accept af, at energi kan rejse på tværs af tid og rum.

 

Fjernkursus: Jeg er ved fjernuddannelse til rådighed til at svare på spørgsmål ligeså længe du har brug for det, og du får hjemmearbejde undervejs i forløbet, så du føler dig klar til bruge din healing til dig selv og til andre, når kurset er færdigt. Du bliver Reiki I/Shoden- og Reiki II/Okuden-healer, hvis du tager begge kurser, og du vil kunne have både menneske-og dyreklienter herefter. I manualen til Reiki II er et tillæg med et frivilligt kursus i basis-anatomi og fysiologi for Reiki-healere. Hvis du læser materialet og besvarer opgaverne, får du et certifikat på, at du har gennemført dette kursus.

Pris for Reiki I er 650 kr.(fjernkursus). Pris for Reiki II er 650 kr.(fjernkursus). Certifikat efter gennemført kursus bliver sendt på mail til dig*. Har du spørgsmål om Reiki-uddannelserne, er du meget velkommen til at skrive til mig. Når du er i gang med Reiki som fjern- eller nærkursus, er der også mulighed for telefonisk vejledning. 

*Hvis du vil have et lamineret certifikat tilsendt, hvor jeg personligt har skrevet dit navn og min underskrift, koster det 50 kr. + porto med PostNord dag-til-dag-levering.

 

Nærkursus:Reiki I (Shoden) d. 14/2, 2020. KL. 10-16. Pris 1200 kr. Jeg underviser med Trina Franks, der bl.a. er Reikimester og kropsterapeut. Afholdt. Ny kursusdato kommer sidst i februar

Reiki II (Okuden) d. 21/2, 2020. Kl. 10-16. Pris 1500 kr. Jeg underviser med Trina Franks, der bl.a. er Reikimester og kropsterapeut. En ledig plads

 

Usui Reiki

Hvad er Reiki 

 

Reiki-healing bygger på brugen af symboler og håndspålæggelse; enten direkte eller ved fjernhealing. Symbolernes hjælper med at koncentrere og fokusere den healende energi, men har ingen kraft i sig selv. Der er mange uenigheder om Reikis præcise oprindelse, men det synes klart, at det var japaneren Mikao Usui Sensei (Sensei er respektfuld tiltale), der gennem søgen i buddhistiske skrifter, meditation og afsondrethed nåede Oplysningen om Reiki.

Det som Reiki-mesteren gennem initieringer gør, er at lægge symboler ind i dit energilegeme/din aura. Symbolerne virker sammen med din intention som kraftcentre, der hjælper til med at koncentrere og fokusere den healende energi, som du bliver kilde for. En energi, som alt i universet er forbundet ved, og som du derfor allerede har i dig. Initieringen virker som en stemmegaffel, der bringer dig i enhed med Reiki, og efter en initiering sker et stort skifte i dit energisystem.

I Sverige giver Reiki-healing ret til registrering som terapi til raske mennesker. Og det uanset, om Reiki er taget som nær- eller fjernkursus.

 

Om Reiki-graderne

Ved Reiki I/Shoden bliver du allerede en kraftfuld healer, der kan formidle Reiki til dig selv og til klienter. Du bliver initieret med alle fire traditionelle Reiki-symboler og får ét af dem aktiveret i dine hænders chakra. Det er kraftsymbolet, som du kan bruge til at forstærke og fokusere Reiki og heale alt i den fysiske verden.

Ved Reiki II/Okuden bliver du igen initieret med alle Reikis symboler, og du får yderligere to af disse aktiveret i dine hænders chakra. Det er symbolet for det mentale/det psykiske og for balance mellem hjernens to halvdele og kroppens energipoler. Symbolet er meget effektivt ved alle ubalancer i sindet. Desuden styrker det hukommelsen. Det andet symbol forener dig med den Uendelige Hellige Kilde; du lærer at heale på tværs af tid og rum, sådan at ubalancer i både dit og klienters nuværende og tidligere liv kan forløses. Du lærer fjernhealing, og du lærer at rense rum og huse. 

 

BETALING OG VILKÅR: Du kan betale kursusafgiften ved at overføre penge via mobilepay eller til bankkonto (jeg sender dig bankoplysningerne). Kurset kan begynde, når du har indbetalt kursusafgiften. 

Skolen for healing v. David Læby Henningsen, Højmarksvej 9, 2600 Glostrup. Tlf.: 50 42 59 70. Send besked gennem kontaktformularen
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk